Pápaszem Hematoma / Az Agyrazkodas Tunetei - B) szédülés c) rövid idejű vagy tartós eszméletvesztés d) hidegrázás e) pápaszem hematóma f) koponyacsont(ok) rendellenes alakja g) vakság .

Egyik vagy mindkét szem körül véraláfutás ( monokli vagy pápaszem ~). Ha a sérülés az agyhártyára is ráterjed, az orrból híg, . Duzzanat, dudor, vérzés az ütés helyén, pápaszem hematóma (amely a sérül szeme alatt alakul ki), fejfájás, szédülés, . Traumás agyburki vérzés galeahaematomák galea alatt artériás vérzés → nagy haematoma arckoponyát ért sérülésnél pápaszem haematoma koponyacsonttörések: . 16 koponya törések basis törések:

Pápaszem hematóma esetén az egyik vagy mindkét szem körül figyelhető meg kékes elváltozás, vérömleny, bizonyos esetekben akár a szemben is megfigyelhetünk . Ppt Csont Es Izuleti Serulesek Powerpoint Presentation Free Download Id 4478000
Ppt Csont Es Izuleti Serulesek Powerpoint Presentation Free Download Id 4478000 from image2.slideserve.com
Ha a sérülés az agyhártyára is ráterjed, az orrból híg, . Elülső scala pápaszem hematoma, liquor csorgás orrból pyramis törés (középső scala) liquor csorgás a fülből, battle tünet . Traumás agyburki vérzés galeahaematomák galea alatt artériás vérzés → nagy haematoma arckoponyát ért sérülésnél pápaszem haematoma koponyacsonttörések: . B) szédülés c) rövid idejű vagy tartós eszméletvesztés d) hidegrázás e) pápaszem hematóma f) koponyacsont(ok) rendellenes alakja g) vakság . Egyik vagy mindkét szem körül véraláfutás ( monokli vagy pápaszem ~). 16 koponya törések basis törések: Duzzanat, dudor, vérzés az ütés helyén, pápaszem hematóma (amely a sérül szeme alatt alakul ki), fejfájás, szédülés, . Pápaszem hematóma esetén az egyik vagy mindkét szem körül figyelhető meg kékes elváltozás, vérömleny, bizonyos esetekben akár a szemben is megfigyelhetünk .

Egyik vagy mindkét szem körül véraláfutás ( monokli vagy pápaszem ~).

Egyik vagy mindkét szem körül véraláfutás ( monokli vagy pápaszem ~). 16 koponya törések basis törések: B) szédülés c) rövid idejű vagy tartós eszméletvesztés d) hidegrázás e) pápaszem hematóma f) koponyacsont(ok) rendellenes alakja g) vakság . Traumás agyburki vérzés galeahaematomák galea alatt artériás vérzés → nagy haematoma arckoponyát ért sérülésnél pápaszem haematoma koponyacsonttörések: . Duzzanat, dudor, vérzés az ütés helyén, pápaszem hematóma (amely a sérül szeme alatt alakul ki), fejfájás, szédülés, . Elülső scala pápaszem hematoma, liquor csorgás orrból pyramis törés (középső scala) liquor csorgás a fülből, battle tünet . Ha a sérülés az agyhártyára is ráterjed, az orrból híg, . Pápaszem hematóma esetén az egyik vagy mindkét szem körül figyelhető meg kékes elváltozás, vérömleny, bizonyos esetekben akár a szemben is megfigyelhetünk .

Pápaszem hematóma esetén az egyik vagy mindkét szem körül figyelhető meg kékes elváltozás, vérömleny, bizonyos esetekben akár a szemben is megfigyelhetünk . 16 koponya törések basis törések: Ha a sérülés az agyhártyára is ráterjed, az orrból híg, . Traumás agyburki vérzés galeahaematomák galea alatt artériás vérzés → nagy haematoma arckoponyát ért sérülésnél pápaszem haematoma koponyacsonttörések: . B) szédülés c) rövid idejű vagy tartós eszméletvesztés d) hidegrázás e) pápaszem hematóma f) koponyacsont(ok) rendellenes alakja g) vakság .

Duzzanat, dudor, vérzés az ütés helyén, pápaszem hematóma (amely a sérül szeme alatt alakul ki), fejfájás, szédülés, . A Fejserult Gyermek Apolasa Tankorterem
A Fejserult Gyermek Apolasa Tankorterem from tankorterem.files.wordpress.com
Traumás agyburki vérzés galeahaematomák galea alatt artériás vérzés → nagy haematoma arckoponyát ért sérülésnél pápaszem haematoma koponyacsonttörések: . Duzzanat, dudor, vérzés az ütés helyén, pápaszem hematóma (amely a sérül szeme alatt alakul ki), fejfájás, szédülés, . Pápaszem hematóma esetén az egyik vagy mindkét szem körül figyelhető meg kékes elváltozás, vérömleny, bizonyos esetekben akár a szemben is megfigyelhetünk . Elülső scala pápaszem hematoma, liquor csorgás orrból pyramis törés (középső scala) liquor csorgás a fülből, battle tünet . 16 koponya törések basis törések: B) szédülés c) rövid idejű vagy tartós eszméletvesztés d) hidegrázás e) pápaszem hematóma f) koponyacsont(ok) rendellenes alakja g) vakság . Ha a sérülés az agyhártyára is ráterjed, az orrból híg, . Egyik vagy mindkét szem körül véraláfutás ( monokli vagy pápaszem ~).

Traumás agyburki vérzés galeahaematomák galea alatt artériás vérzés → nagy haematoma arckoponyát ért sérülésnél pápaszem haematoma koponyacsonttörések: .

Ha a sérülés az agyhártyára is ráterjed, az orrból híg, . B) szédülés c) rövid idejű vagy tartós eszméletvesztés d) hidegrázás e) pápaszem hematóma f) koponyacsont(ok) rendellenes alakja g) vakság . Duzzanat, dudor, vérzés az ütés helyén, pápaszem hematóma (amely a sérül szeme alatt alakul ki), fejfájás, szédülés, . Egyik vagy mindkét szem körül véraláfutás ( monokli vagy pápaszem ~). Traumás agyburki vérzés galeahaematomák galea alatt artériás vérzés → nagy haematoma arckoponyát ért sérülésnél pápaszem haematoma koponyacsonttörések: . Pápaszem hematóma esetén az egyik vagy mindkét szem körül figyelhető meg kékes elváltozás, vérömleny, bizonyos esetekben akár a szemben is megfigyelhetünk . Elülső scala pápaszem hematoma, liquor csorgás orrból pyramis törés (középső scala) liquor csorgás a fülből, battle tünet . 16 koponya törések basis törések:

Pápaszem hematóma esetén az egyik vagy mindkét szem körül figyelhető meg kékes elváltozás, vérömleny, bizonyos esetekben akár a szemben is megfigyelhetünk . B) szédülés c) rövid idejű vagy tartós eszméletvesztés d) hidegrázás e) pápaszem hematóma f) koponyacsont(ok) rendellenes alakja g) vakság . Ha a sérülés az agyhártyára is ráterjed, az orrból híg, . Egyik vagy mindkét szem körül véraláfutás ( monokli vagy pápaszem ~). 16 koponya törések basis törések:

16 koponya törések basis törések: Orr Serules
Orr Serules from www.orrklinika.hu
B) szédülés c) rövid idejű vagy tartós eszméletvesztés d) hidegrázás e) pápaszem hematóma f) koponyacsont(ok) rendellenes alakja g) vakság . Ha a sérülés az agyhártyára is ráterjed, az orrból híg, . Pápaszem hematóma esetén az egyik vagy mindkét szem körül figyelhető meg kékes elváltozás, vérömleny, bizonyos esetekben akár a szemben is megfigyelhetünk . Egyik vagy mindkét szem körül véraláfutás ( monokli vagy pápaszem ~). Duzzanat, dudor, vérzés az ütés helyén, pápaszem hematóma (amely a sérül szeme alatt alakul ki), fejfájás, szédülés, . 16 koponya törések basis törések: Elülső scala pápaszem hematoma, liquor csorgás orrból pyramis törés (középső scala) liquor csorgás a fülből, battle tünet . Traumás agyburki vérzés galeahaematomák galea alatt artériás vérzés → nagy haematoma arckoponyát ért sérülésnél pápaszem haematoma koponyacsonttörések: .

Duzzanat, dudor, vérzés az ütés helyén, pápaszem hematóma (amely a sérül szeme alatt alakul ki), fejfájás, szédülés, .

Traumás agyburki vérzés galeahaematomák galea alatt artériás vérzés → nagy haematoma arckoponyát ért sérülésnél pápaszem haematoma koponyacsonttörések: . Egyik vagy mindkét szem körül véraláfutás ( monokli vagy pápaszem ~). Pápaszem hematóma esetén az egyik vagy mindkét szem körül figyelhető meg kékes elváltozás, vérömleny, bizonyos esetekben akár a szemben is megfigyelhetünk . Elülső scala pápaszem hematoma, liquor csorgás orrból pyramis törés (középső scala) liquor csorgás a fülből, battle tünet . Ha a sérülés az agyhártyára is ráterjed, az orrból híg, . B) szédülés c) rövid idejű vagy tartós eszméletvesztés d) hidegrázás e) pápaszem hematóma f) koponyacsont(ok) rendellenes alakja g) vakság . 16 koponya törések basis törések: Duzzanat, dudor, vérzés az ütés helyén, pápaszem hematóma (amely a sérül szeme alatt alakul ki), fejfájás, szédülés, .

Pápaszem Hematoma / Az Agyrazkodas Tunetei - B) szédülés c) rövid idejű vagy tartós eszméletvesztés d) hidegrázás e) pápaszem hematóma f) koponyacsont(ok) rendellenes alakja g) vakság .. B) szédülés c) rövid idejű vagy tartós eszméletvesztés d) hidegrázás e) pápaszem hematóma f) koponyacsont(ok) rendellenes alakja g) vakság . 16 koponya törések basis törések: Traumás agyburki vérzés galeahaematomák galea alatt artériás vérzés → nagy haematoma arckoponyát ért sérülésnél pápaszem haematoma koponyacsonttörések: . Ha a sérülés az agyhártyára is ráterjed, az orrból híg, . Egyik vagy mindkét szem körül véraláfutás ( monokli vagy pápaszem ~).